Bokningar

Kalendern nedan visar gjorda bokningar. Det är en direkt kopia av vår interna bokningskalender. Du har alltså ingen bokning förrän den kommer upp i kalendern.

Bokning: Ansvarig för bokning är Stefan Svensson, 0322-661163, Inger Karlsson, 0322-661199 och Morgan Klebom, 0322-661213. Vi vill att du i första hand bokar via epost. Du bör ge önskad tid (och möjliga alternativa tider), beskrivning av aktivitet, den som är ansvarig för aktivitet, samt den som skall betala om annan än bokare. Ring oss om bokningen inte dyker upp i kalendern inom rimlig tid, och ring om det är bråttom.

För att komma in i Byahallen behöver du en nyckelbricka, som finns för utlåning för kortare eller längre tid, främst hos Stefan Svensson.

Gå inte till (första) aktiviteten utan att ha kollat att tiden finns i kalendern nedan. Du har ingen bokning innan den syns i kalendern!

Vi förbehåller oss även rätten att ändra bokningar och lägga in eventuella "event", som får gå före ordinarie bokning (se kortfattadebokningsregler). Vi har tre deadlines för säsongsbokningar, normalt 1 juli och 1 september för hösten samt 1 december för våren.

Kortfattade bokningsregler                             Kortfattade uppföranderegler

Alla förhållningsregler för användare av Byahallen

Visa bokningskalendern i eget fönster>>>

Laddar bokningskalender...